hisschemoller-optiek-20jaar-slide-2

Hisschemöller Optiek in Middelharnis bestaat 20 jaar!

In 2017 viert Hisschemöller Optiek uit Middelharnis aar 20 jarig bestaan! Dit willen wij dan ook graag met u vieren. Het hele jaar kunt u bij ons in de winkel terecht voor leuke acties om van te profiteren. 

Maart t/m mei

In de maanden maart tot en met mei vieren we het 140 jarig jubileum van Rodenstock brillenglazen bij ons in de winkel. Ter introductie van de nieuwe excellence multifocale brillenglazencollectie, ontvangt u binnen deze maanden het 2e glas gratis bij aanschaf van een complete bril!

Juni t/m augustus

In de maanden waarin de zon schijnt, hebben wij een mooie zonnebrillenactie voor u klaar staan! U krijgt bij Hisschemöller Optiek namelijk een leuke aanbieidng bij aankoop van uw zonnebril op sterkte! Wilt u meer weten over deze actie? Onze opticiens staan voor u klaar!

September

De maand september staat volledig in het teken van de wintercollectie. En om deze maand feestelijk door te komen hebben wij in september monturenuitverkoop van onze zomercollectie!

Oktober t/m december

Niet alleen de juiste bril of de juiste contactlenzen zijn belangrijk, de zorg voor uw ogen staat ook centraal bij Hisschemöller Optiek. Daarom staan de maanden oktober tot en met december in het teken van oogzorg. In deze maanden organiseren wij onder andere een speciale DNYeye dag van Rodenstock. U leest hier meer over deze speciale dag!

Kom gezellig langs

Bij Hisschemöller Optiek doen we graag wat extra's voor onze klanten. Bij ons vindt u daarom het hele jaar door scherp geprijsde acties. Denk aan kortingen op brillenglazen, zonnebrillen of contactlenzen. Dat is nog eens voordelig! Bekijk onze huidige acties hieronder.

acties-naast


Top