brillenglazen-hoofd

Brillenglazen, welke moet ik kiezen?

Hisschemöller Optiek Brillen & Contactlenzen in Middelharnis heeft een hoogwaardig assortiment brillenglazen van onder andere HOC. De brillenglazen van de Holland Optical Company (zoals HOC voluit heet) zijn kwalitatief zeer goed en zijn  verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat er voor vrijwel iedereen een kijkoplossing op maat te vinden is.

Multifocale brillenglazen

Op een gegeven moment moet iedereen eraan geloven: lezen gaat moeilijker. Met multifocale brillenglazen kunt u veraf én dichtbij scherp en comfortabel zien. De Intuitiv, Anateo en Lady multifocale brillenglazen van HOC bieden optimaal kijk- en draagcomfort.

Enkelvoudige brillenglazen

Bij een brillenglas valt er veel te kiezen. Materiaal, dikte, ontspiegeling en nog veel meer factoren spelen een rol voor uw kijkcomfort. Aspheo brillenglazen zien er mooi uit en belangrijker nog: ze geven u een vertekeningsvrij, contrastrijk en comfortabel zicht. U heeft een kijkgebied dat tot wel 30% breder is dan een 'standaard' enkelvoudig brillenglas.


Kantoor- en computerbril

Een bril speciaal voor uw werksituatie is zo gek nog niet. Ook voor uw ogen is het hard werken achter een bureau en computerscherm. Hierdoor kunt u sneller last krijgen van bijvoorbeeld hoofdpijn en/of pijn in uw rug en nek door o.a. een verkeerde lichaamshouding. Easywork brillenglazen worden afgestemd op uw specifieke werkzaamheden, zodat u al uw energie in uw werk kunt steken.

Veel mogelijkheden

Het is onmogelijk om u via de digitale weg een advies te geven welke brillenglazen het best bij u passen. Daarom nodigen we u van harte uit bij Hisschemöller Optiek Brillen & Contactlenzen in Middelharnis voor een brillenglazenadvies op maat!

Naar de winkel!

brillenglazen-naast

Lees meer over brillenglazen


Top