onsteam-hoofd-1100x500x1

Wij willen u graag voorstellen aan het team van Hisschemöller Optiek in Middelharnis.

Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van een keuze voor uw nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen. Om u een extra kijkje achter de schermen te geven stellen wij ons graag aan u voor.

Janneke Verweij is gediplomeerd opticien en al sinds 2011 kunt u haar tegenkomen. In onze winkel kunt u bij haar terecht voor oogmetingen en glasadvies. Deze technische duizendpoot is van alle markten thuis, is Janneke afwezig? Dan kunt u ook terecht bij Marjan.

Voor het beste advies voor uw nieuwe montuur kunt u terecht bij Janine de Keijzer. Als allround winkelmedewerkster is zij altijd beschikbaar om uw te woord te staan en te adviseren! Bovendien kunt u bij haar terecht voor het maken van pasfoto's voor uw paspoort of rijbewijs.

Maar voor een nieuw montuur bent u ook aan het juiste adres bij Henja. Henja is zo enthousiast over monturen dat zij zelf over maar liefst 8 verschillende monturen beschikt en hier maar wat graag mee afwisselt. Wit u weten wat het beste bij u past of hoe u ook zo kunt wisselen tussen de verschillende brillen? Vraag het Henja!

Sinds november 2016 kunt u ook Marion Verspoor tegenkomen bij ons in de winkel. Als leerling opticien is Marion al zeer bekend van een andere optiekzaak, maar nu staat zij bij ons in de winkel met uiteraard een frisse blik! Marion helpt u graag aan een leuke bril!

Op dit moment komt u ook twee gezellige invalkrachten tegen bij Hisschemöller Optiek. Allereerst Jaqueline van Ballegooijen. Jaqueline is optometrist en helpt u bij het uitvoeren van een diabetescontrole en andere oogonderzoeken. Ook op zaterdag kunt u haar tegenkomen in onze winkel, dan helpt Jaqueline maar al te graag bij het uitvoeren van oogmetingen of geeft zij advies over uw nieuwe montuur.

Onze andere invalkracht is Wouter Bos. Inmiddels is hij voor vele al een bekend gezicht als onze zaterdaginvaller. Wouter helpt u bij het uitvoeren van oogmetingen en geeft iedere klant zijn charmante kijk op een nieuw montuur. Ook voor het beste glasadvies kunt u bij hem terecht.

Benieuwd naar de gezichten achter deze verhalen? Kom gezellig langs bij Hisschemöller Optiek in Middelharnis waar wij ons persoonlijk aan u voor zullen stellen!

Kom gezellig langs


Top